Voice-winnaar Dennis van Aarssen kiest Het Media Collectief


Dennis van Aarssen, winnaar van het negende seizoen van The Voice of Holland, heeft besloten zich op het gebied van zowel management als muziek te laten begeleiden door Het Media Collectief. Hij zegt over zijn beslissing: “Het winnen van The Voice of Holland was een fantastische apotheose op een reeks van muzikale hoogtepunten. Ik wil graag deze springplank gebruiken om mijn muzikale dromen te kunnen verwezenlijken en daarvoor heb ik een team van professionals nodig. Ik heb gezocht naar een nieuwe vorm van management dat beschikt over een diversiteit aan relevante expertises. Met de toevoeging van zowel Marc Hofstede als René Smit (beiden partners in Het Media Collectief) aan mijn team heb ik de ideale combinatie gevonden.

“We zijn erg enthousiast dat Dennis heeft gekozen voor een samenwerking met Het Media Collectief!” aldus René Smit. “We zien dat de ervaring en expertises binnen het collectief snel en concreet ingezet kunnen worden om ook muzikaal talent in de meest brede zin van het woord te ondersteunen. Naast management verzorgen we vanuit Het Media Collectief tevens de muzikale releases. Er staan dus mooie dingen te gebeuren!” vult Marc Hofstede aan.

“ Start spreading the news” heet de theatertour van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen

Wat kun je verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin The Voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon wist aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ pakte Dennis van Aarssen de hoofdprijs in de finale.

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire begeleid door het tienkoppige Big Band Bosko. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verrassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Hij staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens