Componist en muzikant Guido uit de anonimiteit


Van de reeks 'Krabbé Zoekt…' tot 'The Talent Project' en van 'Jinek' tot 'De Weg Naar het Miljoen'. Nee, je kent de componist Guido niet, maar zijn muziek hoogstwaarschijnlijk wel. Guido is namelijk de man die al jarenlang achter de schermen voor bekende televisieprogramma’s de muziek componeert en daarvoor onlangs nog bekroond werd met een Buma Award.

En nu presenteert Guido dan eindelijk zijn eigen vrije werk met de EP 'Portraits of Tomorrow'. Maar het blijft niet bij muziek alleen. Want voor de (live-)uitvoering van die muziek zijn ook bijzondere visuals geproduceerd. Waar Guido in zijn dagelijks werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor 'Portraits of Tomorrow' nu dus omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals. Dat wil niet zeggen dat audio alleen niet zou functioneren, maar met de beelden erbij krijgt de muziek een extra dimensie. Bovendien laten de visuals genoeg ruimte voor individuele verbeelding.”

Bijzonder is de door Michael Jessurun geschoten videoclip bij 'Portraits of Tomorrow', waarin actrice Bo Maerten de hoofdrol speelt. En de visuals zijn van de hand van Tom Hemeryk, die al jaren tot de top in zijn vak behoort. Kortom: een bijzonder project van een componist die nu dus uit de anonimiteit treedt! Check ook Guido's eigen pagina.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens