Holland's Got Talent: voor het tiende seizoen spektakel


Er is geen talentenjacht die zo weet te verwonderen, verbazen en ontroeren als 'Holland's Got Talent'. Al negen seizoenen komen er in het programma uiteenlopende talenten in verschillende disciplines aan bod. En ook het tiende seizoen 'Holland’s Got Talent', dat in het nieuwe jaar gaat beginnen, staat weer bol van het spektakel.

En niet alleen op het gebied van de kandidaten gaat het vlammen. Want dit keer zijn er ook twee nieuwe gezichten te bewonderen. Humberto Tan is de nieuwe presentator en Paul de Leeuw neemt voor het eerst plaats achter de jurytafel, naast vertrouwde gezichten Angela Groothuizen, Dan Karaty en Chantal Janzen. Vanaf zaterdag 5 januari 2019 om 20.00 uur barst het spektakel voor de tiende keer weer los bij RTL 4. En de talenten en de jury van 'Holland's Got Talent' maken het jubilerende seizoen tot een knalfeest!

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens