Angela Groothuizen in 'The World's Best'


James Corden ken je van The Late Late Show en natuurlijk de hilarische Carpool Karaoke. Hij presenteert 'The World's Best': een wereldwijde talentenwedstrijd met acts uit ieder denkbaar genre die ook echt overal vandaan kunnen komen. Ze moeten niet alleen bulken van het talent en daarmee indruk maken op de all-star line-up van de Amerikaanse juryleden: Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill. Nee, tegelijkertijd zullen de deelnemende acts ook door de 'muur van de wereld' moeten breken, die bestaat uit vijftig van de meest talentvolle spelers op aarde. Het zijn experts uit alle takken van entertainment en voor Nederland zijn Angela Groothuizen & Chantal Janzen afgevaardigd. Uiteindelijk wordt er van al die strijdende talenten maar één act gekroond tot 's werelds beste. 'The World's Best' is vanaf 3 februari op het Amerikaanse CBS te zien.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens