Alleskunner Bastiaan Ragas gaat weer zingen


Zanger, acteur, schrijver, columnist, producent en presentator. Bastiaan Ragas is met recht als alleskunner al jaren een bekend gezicht en een veelgevraagde stem op tv, radio en in het theater. Bas verkocht in de jaren ’90 miljoenen platen als leadzanger van de internationaal succesvolle boyband ‘Caught in the Act’. In 2002 brak hij in Nederland door met zijn hoofdrollen in de Elton John popmusical Aida (musical award ‘beste hoofdrol’) en Drie Musketiers (top tien hit ‘Alles’).

Sindsdien acteerde en presenteerde hij in vele films, series en televisieprogramma’s in Nederland en Duitsland. Hij schreef twee bestsellers ('Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’ en ‘Pappa is heel even aan de telefoon’). Hij produceerde een aantal theatervoorstellingen voor anderen (Gerard Cox, Joke Bruijs) maar trok ook met zijn eigen cabaretvoorstellingen door het hele land. Over de wereldreis van het gezin Ragas maakte RTL4 in 2018 het uiterst succesvolle programma ‘Ragas Reist Rond’. Ondertussen is Bas zijn eerste liefde, de muziek, nooit uit het oog verloren. Zijn Nederlandstalige hit ‘Dit is mijn Stad’ wordt nog steeds veelvuldig gedraaid en zijn nieuwe album verschijnt nog dit najaar.

Music was his first love en Bas' nieuwe album verschijnt dit najaar

Wie Bastiaan Ragas heeft zien optreden weet: hij kan als geen ander grappig en snel contact leggen met zijn publiek. De combinatie van zijn ontwapenende, eerlijke toon en zijn jarenlange (podium)ervaring maken hem tot een geliefd gastheer. Een gastheer die niet alleen een evenement perfect presenteert, maar met zijn ijzersterke stem ook een muzikaal feestje kan bouwen.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens