Jubileumeditie Buma NL in aantocht


Op maandag 1 oktober jl. vond de 9e editie plaats van Buma NL: dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. In de loop der jaren is het evenement gegroeid vanuit het Theater aan (en de tent op) De Parade van Den Bosch naar het meerzalencentrum van TivoliVredenburg in Utrecht. Daar zijn in de laatste twee edities de mogelijkheden verder verkend en dat heeft geleid tot een grotere stroom bezoekers.

Buma NL zet de Nederlandstalige muziek riant in het spotlicht met een eendaags evenement dat met panels, discussies, masterclasses en showcases het professionele middelpunt is voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire. Enerzijds om professionals uit de industrie op de hoogte te brengen van wat er speelt en de sector te mobiliseren, te faciliteren en te versterken om uiteindelijk de erkenning voor de Nederlandstalige muziek te vergroten. Anderzijds om het publiek een programma te bieden van het beste uit de Nederlandstalige muziek. Mediapartners van Buma NL zijn Sterren.nl, RADIONL, Bingo FM en MENT TV. Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma en wordt mede mogelijk gemaakt door Sena. Want de belangenbehartigers van auteurs en uitvoerenden zijn trots op de muziek uit ons eigen land.

Het professionele middelpunt voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire

Frank Helmink, directeur van Buma Cultuur: "Vorig jaar hebben we doelbewust gekozen om de muzikale focus van Buma NL te verbreden. En met succes. Nu draait Buma NL om de genres Hollands, Populair, Urban en Alternatief. Dat geldt ook voor de Awards die we uitreiken aan componisten en uitvoerende artiesten. Die Awards zijn een belangrijke erkenning voor het talent en het behaalde succes en onderstrepen het belang van het werk van componisten en uitvoerende artiesten voor de Nederlandse muziekcultuur. Buma NL is daarmee echt dé plek waar makers en uitvoerende artiesten in alle genres elkaar ontmoeten, verbindingen leggen, van elkaar leren, samenwerkingsverbanden aangaan en ook elkaar waarderen voor de awards die er gewonnen worden.”

De datum voor de 10e editie van Buma NL staat al vast: 30 september 2019. Tijdens die jubileumeditie kunnen de bezoekers overdag in TivoliVredenburg deelnemen aan het conferentieprogramma met daarin de meest actuele en relevante onderwerpen uit de muziekindustrie, netwerken, advies vragen aan muziekprofessionals tijdens de speeddate sessies en aanschuiven of meedoen aan vakgerichte workshops over componeren, produceren en tekstschrijven. 's Avonds is er dan de grote show met de uitreiking van de verschillende awards. En de speciale, extra jubileumonderdelen blijven uiteraard nog even geheim...

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens