Elieve gezicht en stem van Hunkemöller


Het is weer tijd voor lange, gezellige winteravonden. Speciaal voor de Cosy collectie heeft Hunkemöller Youtube sensatie en zangeres Elieve gevraagd een nummer te schrijven en dat is vervolgens gemaakt onder leiding van Sizzer Music. Benieuwd naar haar dance moves in de music video van het nummer 'Slip Up'? Bekijk hem hieronder en maak je op voor een happy winter!

Het is de eerste keer dat het lingeriemerk een eigen nummer heeft laten produceren en de keus voor Elieve was eenvoudig gemaakt. Hunkemöller werkt al jaren samen met jonge, inspirationele influencers op 't gebied van fashion en lifestyle en daar past de much loved zangeres Elieve - die zelf via social media channel YouTube ontdekt werd - perfect bij.

Hunkemöller werkt met jonge, inspirationele influencers op 't gebied van fashion en lifestyle

Over de samenwerking zegt Elieve: “Los van het feit dat het een eer was dat een merk als Hunkemöller me benaderde om samen te werken, vond ik het vooral bijzonder dat ze me de ruimte en vrijheid gaven om mezelf te zijn. Zowel tijdens het schrijfproces als in de campagne moedigden ze me aan om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Al waren ze wel een beetje verrast toen ik ineens met lange nagels en een gloednieuwe pony op de set kwam. Oops.”

Hunkemöller is Europa’s grootst en snelst groeiend lingeriemerk, met bijna 900 winkels verspreid over 25 landen. De Cosy collectie is verkrijgbaar in de winkel en online. Hij bestaat uit nachtkleding met grappige dierenprints, comfy loungewear gemaakt van de zachtste stoffen (lees: een hoog knuffelgehalte) en bijpassende accessoires zoals fluffy oogmaskers, sloffen en zelfs een bijpassende outfit voor hondjes. Bekijk hieronder de music video van Elieve's track 'Slip Up'.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens