Event | Live Communicatie
Event | Brand Activation
Registratie Snow Patrol in opdracht van Brand New Live
Event | Buma Music In Motion
Registratie Audio & Video

Ambassadors of Entertainment

Wij baseren onze werkzaamheden op drie belangrijke pijlers:


Artiestenmanagement

Ben je optredend artiest met eigen repertoire en is muziek jouw belangrijkste drijfveer in het leven? Maar kun je nog wel wat zakelijke ondersteuning gebruiken bij de volgende stappen in jouw carrière?
Mogelijk dat Ambassadors of Entertainment je dan een flinke stap verder kunnen helpen.
Want muziek zit in het DNA van Ambassadors of Entertainment. Het is een belangrijk fundament onder onze activiteiten.

LEES VERDER

Evenementen

Je wilt je onderscheiden van je concurrenten, of je mensen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid, of een feestelijke opening van je nieuwe winkel c.q. bedrijf, of een bijzondere lancering van je merk of product? In veel gevallen is een goed georganiseerd evenement het ideale middel om je doel te bereiken. Want evenementen creëren unieke belevenissen die zorgen voor blijvende herinneringen of resulteren in sensationele merk- of productintroducties.

LEES VERDER

Muziek & Publishing

Muziek uitgeven is een aparte tak van sport. Ambassadors of Entertainment is voor publishing een samenwerking aangegaan met Frank Bruens. Frank heeft 25 jaar professionele ervaring in exploitatie en management van (internationale) muziekrechten. Hij werkte o.a. voor Bertelsmann als algemeen directeur voor de muziekdivisies (respectievelijk BMG Music Publishing en het latere BMG Rights Management en aansluitend BMG Talpa Music).

LEES VERDER

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Wij zijn sociale partner van Muziekids

Stichting Muziekids wil kinderen tijdens hun verblijf in een ziekenhuis kennis laten maken met het zelf maken en spelen, beluisteren en beleven van muziek!


Angela Groothuizen in The World's Best

James Corden (die van de hilarische Carpool Karaoke) presenteert 'The World's Best': een wereldwijde talentenwedstrijd met acts uit ieder denkbaar genre. Ze moeten niet alleen indruk maken op de all-star line-up van de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill, maar ook op onze eigen Angela Groothuizen & Chantal Janzen. Hoe zit dat?

Lees verder

Holland’s Got Talent tien keer spektakel

Verwondering, verbazing en spektakel: een treffende omschrijving van het 10e seizoen 'Holland’s Got Talent'. Humberto Tan is de nieuwe presentator en Paul de Leeuw neemt voor het eerst plaats achter de jurytafel, naast vertrouwde gezichten Angela Groothuizen, Dan Karaty en Chantal Janzen. Iedere zaterdag om 20.00 uur kun je je verbazen bij RTL 4: 'Holland's Got Talent'.

Lees verder

Guido speelt geen noot teveel

Je kent Guido waarschijnlijk niet, maar zijn muziek zeker wel! Guido is de man die al jarenlang de muziek componeert voor bekende tv-series en programma’s en daar een Buma Award voor kreeg. Nu presenteert Guido zijn eigen werk met de EP 'Portraits of Tomorrow'. Een bijzonder project, want bij de (live-)uitvoering van de muziek zijn fraaie visuals geproduceerd.

Lees verder

Het Media Collectief : vier keer krachtiger

Ambassadors of Entertainment B.V. vormt samen met MP Management, The Talent Company B.V.en The Right Place B.V.Het Media Collectief: één loket voor alle creatieve concepten voor media, merken en retail. Oprichters Mijke Paehlig, Frank Wisse, René Smit en Marc Hofstede zijn zeer ervaren in de wereld van (live)entertainment, media en talentenmanagement.

Lees verder
Recente ontwikkelingen:

Hunkemöller kiest voor Elieve ..... Lees hier verder

Jubileumeditie Buma NL in voorbereiding ..... Lees hier verder

Noble rockt met 'n halve eeuw ervaring ..... Lees hier verder

Pieternel brengt debuutalbum uit ..... Lees hier verder


Marc Hofstede

De founding father van Ambassadors of Entertainment heeft in de loop der jaren nogal wat ervaring opgedaan. Benieuwd naar zijn loopbaan en expertise? Lees hier verder

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens