Voetbalkenner Maddy Janssen uit de lichtstad


Het was bij de vrolijke Maddy nooit de vraag óf ze iets creatiefs ging doen, maar wát dat precies zou worden. Op haar 14e speelde ze al mee in een voorstelling van Theaterplan Eindhoven in de Stadsschouwburg en een paar jaar later volgde Maddy twee jaar les aan de vooropleiding MusicAllFactory te Tilburg. Dit beviel zo goed dat ze uiteindelijk terechtkwam op de Dansacademie Tilburg waar ze afstudeerde in de richting HBO Musicaltheater. In haar afstudeerjaar speelde ze al in reizende producties in Nederland en België.

Na haar afstuderen werkte Maddy als danseres en zangeres mee aan diverse producties. Zo werd ze o.a. uitgenodigd om in India in de hoofdshow van de Formule 1 te performen, was ze (zowel live als in de commercials) in de Efteling te bewonderen als Assepoester en werkte ze als danseres in de Vlaamse VTM productie "Debby & Nancy's Warme Wintershow". Vanaf 2015 lag de focus steeds meer bij het zingen en was ze te horen als backing vocal bij verschillende artiesten en bands. Maddy zingt daarnaast ook solo en treedt met regelmaat op voor defensie voor de militairen in o.a. Mali, Afghanistan en Irak.

Eindhovense Maddy danst en zingt, maar presenteert net zo gemakkelijk een (voetbal)programma op TV

Momenteel timmert alleskunner Maddy aan de weg als presentatrice. Zo is ze reporter bij het online voetbalprogramma "Betweters" met Hugo Borst en Koert Westerman, is ze te zien als presentatrice op FOX Sports voor o.a. PSV TV, presenteert ze online de eDivisie 2019-2020, is ze verslaggeefster voor SBS Shownieuws en treedt ze in het land ook geregeld op als presentator/gastspreker.

Zoals ze zelf zegt is het meest bijzondere dat ze tot nu toe heeft meegemaakt het mogen optreden voor defensie in Mali (6x), Afghanistan (3x) en Irak (2x), waar ze de militairen op uitzending een hart onder de riem kon steken.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens