Management


Muziek zit in het DNA van Ambassadors of Entertainment. Het is een belangrijk fundament onder onze activiteiten. Naast ruim tien jaar ervaring in uiteenlopende disciplines bij diverse grote major platenmaatschappijen (BMG, Polydor, Universal Music), zijn we vanaf de eeuwwisseling ook actief op het gebied van artiestenmanagement. We spannen ons in voor zowel beginnende als 'gearriveerde' artiesten. En iedereen is voor ons even belangrijk. Daarnaast werken we ook voor bekende muziekmerken.

In een snel veranderende mediawereld is het van belang dat een artiest zich volledig kan focussen op zijn of haar creativiteit, talent- en carrièreontwikkeling. In de rol van manager/coach nemen wij de verantwoordelijkheid voor alle overige facetten, die noodzakelijk zijn om de vooraf gestelde creatieve en zakelijke doelen te kunnen verwezenlijken. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij goed in staat bruggen te bouwen tussen partijen, die van toegevoegde waarde kunnen zijn in iemands carrière. Door ook in het bezit te zijn van een muziekuitgeverij, waarin wij nauw samenwerken met Frank Bruens, kunnen wij ook op het gebied van A&R een belangrijke rol spelen. En het is nu eenmaal zo, dat iedere muzikale carrière begint met een goed liedje.

We maken bij het geven van aandacht geen onderscheid tussen beginnende talenten en gearriveerde artiesten

Kortom: we zorgen voor een stabiele omgeving, die een belangrijke voorwaarde is voor het uitbouwen van creatieve carrières. Momenteel verzorgt Ambassadors of Entertainment het management voor Angela Groothuizen en Julian Thomas. Daarnaast werken we op consultancy basis voor uiteenlopende muziekmerken en creatieven. Met andere woorden: onze kennis is ook in te huren voor een bepaalde periode. Ben jij optredend artiest (al dan niet met eigen repertoire) en is muziek jouw belangrijkste drijfveer in het leven? Maar kun je wel wat zakelijke ondersteuning gebruiken bij de volgende stappen in jouw carrière? Mogelijk dat Ambassadors of Entertainment je verder kunnen helpen. Bel vrijblijvend voor meer informatie of stuur een bericht.


Onze artiesten


Angela Groothuizen

Dit (muzikale) multitalent coacht beginnende artiesten, schrijft en maakt prachtige cd’s, speelt een glansrol in een dramaserie of musical en presenteert tv-programma’s. Maar Angela Groothuizen is ook de perfecte gastvrouw, gespreksleider c.q. dagvoorzitter en BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand). En alles gaat op zijn Angela’s: warm, stoer en authentiek.

Naar website

Julian Thomas

Deze doorzetter is geboren met één hand, maar speelt prima piano. Marco Borsato is fan van Julian Thomas en in 2006 staan ze samen in Symphonica In Rosso en doet Julian het voorprogramma van Trijntje Oosterhuis’ theatertournee. Later zingt hij in ’t theater met Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Mirjam Timmer Amerikaanse popklassiekers in Motel Westcoast.

Naar website

Leoni Jansen

Ze zong al met vele wereldmuzikanten en coacht en regisseert jonge zanger(es)s(en) en bands op weg naar de theaterwereld. Maar Leoni Jansen zingt zelf ook al vele seizoenen in de Nederlandse theaters. Ze is bekend van de ontspannen en integere manier waarop ze, vaak persoonlijke, verhalen combineert met haar Celtic/Americana song-repertoire.

Naar website

Pieternel

Luister naar het debuutalbum van Pieternel en ervaar wat deze ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam zo speciaal maakt. Ze nam haar liedjes op in Nashville en New York City. Het zijn intieme en akoestische songs die gaan over groei, geliefden en het altijd op de loer liggende avontuur. Pieternel werd beinvloed door o.a Bonnie Raitt, Chris Stapleton, First Aid Kit en Lucius.

Naar website

Noble

De Dordtse Noble is al ruim 50 jaar professioneel zangeres. Ze bracht in 1967 op haar 20e haar eerste single uit en stond regelmatig in de hitparade. Met haar eigen Noble band tourde ze in binnen- en buitenland. Dit jaar werde ze tweede in de eerste editie van The Voice Senior. En dat succes smaakt naar meer! Samen met haar band maakt Noble de nationale podia weer onveilig.

Naar website

Jorah

Op haar 19e schreef Jorah haar eerste nummer, dat ze ook opnam en met clip op YouTube plaatste. Dat resulteerde in solo optredens op de radio, in theaters, op open podia en festivals. In 2017 studeerde Jorah af als singer/songwriter aan het conservatorium. Tijdens haar afstudeerconcert in het Patronaat in Haarlem zong ze met een 10-koppige band en 10-koppig koor haar liedjes.

Naar website

Elieve

Ze schrijft al haar hele leven. Van gedichten tot brieven tot liedjes. En als je Elieve wilt leren kennen, moet je die lezen. Ze worstelde met het idee dat ze moest kiezen tussen en oordelen over de Turkse of de Nederlandse cultuur en uitte zichzelf in openhartig schrijven. Die liedjes zijn de moeite. Luister maar eens naar ‘Links naar rechts’, dat ze maakte als kersverse vrijgezel.

Naar website

Guido

Je kent Guido waarschijnlijk niet, maar zijn muziek zeker wel! Guido is de man die al jarenlang de muziek componeert voor bekende tv-series en programma’s en daar een Buma Award voor kreeg. Nu presenteert Guido zijn eigen werk met de EP 'Portraits of Tomorrow'. Een bijzonder project, want bij de (live-)uitvoering van de muziek zijn fraaie visuals geproduceerd.

Naar website

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens