Evenementen


Evenementen zorgen altijd voor unieke belevenissen en blijvende herinneringen. In sommige gevallen zelfs voor sensationele introducties. Voorwaarde voor een unieke ervaring met impact is een perfecte organisatie waarbij rekening is gehouden met alle kritische succesfactoren. Dat begint al bij het eerste contactmoment. Wat wil je (niet) bereiken? Welke middelen wil je inzetten? Zo zijn er meer vragen. Vanaf de eerste aankondiging of uitnodiging geldt: het moet ‘first time right’ zijn. En dat is nu precies het uitgangspunt bij alles wat wij organiseren: ‘first time right’.

Er zijn talloze soorten evenementen; award shows en de registratie daarvan, productlanceringen, bedrijfsavonden, gala's, relatie-evenementen, (winkel)openingen, persbijeenkomsten, live-concerten of personeelsfeesten. Elk hebben ze een eigen doel. Wij hebben jarenlange ervaring met de organisatie en productie van uiteenlopende evenementen. Groot- en kleinschalig, openbaar en besloten, gesponsord en zelfstandig.

Vanaf de eerste aankondiging of uitnodiging geldt: het moet ‘first time right’ zijn

De evenementenbranche is dynamisch en steeds aan veranderingen onderhevig. Dat vraagt in de organisatie om specifieke expertise en hoogwaardige begeleiding. Exact wat wij bieden. Uiteraard kunnen bedrijven en organisaties zelf meedenken met de opzet en uitvoering als dat gewenst is, maar wij kunnen ook alles probleemloos van A to Z uit handen nemen. Door onze ruime ervaring hebben we een groot netwerk van diverse eventprofessionals opgebouwd, waardoor wij een op ieder ieder type evenement afgestemd team kunnen formeren. Daardoor zijn we in staat om elk mogelijk evenement te organiseren en te produceren.

Van concept tot uitnodigingstraject, van brainstorm tot en met de uitvoer; tijdens alle processen is er voor de opdrachtgever één aanspreekpunt en zet ons professionele team de puntjes op de i. Wij hebben maar één doel: een zaal die na afloop leegloopt met lachende blije mensen, of gemotiveerd personeel dat weet wat de visie is voor de toekomst en klaar is om daar een bijdrage aan te leveren.

Had u al ideeën over een evenement dat u altijd al wilde organiseren? We komen er graag eens over praten.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens